Job Detail

Óbudai Egyetem Duális program XOMOX
Reference #:-
Location:Székesfehérvár,
Category:Engineering


Job Description

XOMOX Magyarország Kft.

A XOMOX Magyarország Kft., mint az amerikai CRANE Co. vállalatcsoport integrált része több mint 25 éve gyárt Magyarországon olyan ipari szerelvényeket (csapok, szelepek), melyek megfelelnek a vegyipari, gyógyszeripari és energetikai alkalmazások legmagasabb minőségügyi követelményeinek. Számtalan referencia bizonyítja a hazai vezető felhasználóknál és globális partnereinknél termékeink magas minőségét, mely folyamatosan új piaci lehetőségeket nyit számunkra a további fejlődésünkhöz.

 

A XOMOX Székesfehérváron

A székesfehérvári gyár 2001-ben vált a CRANE vállalatcsoport részévé. Fő termékeink a Magyarországon egyedülálló technológián alapuló teflon (PFA) bevonatos szerelvények, gömbcsapok, kúpos csapok, pillangószelepek, visszacsapó szelepek, valamint PTFE perselyes kúpos csapok. Egyedi szakértelmünknek köszönhetően a fokozott igénybevétel miatti egyedi követelményeknek is képesek vagyunk termékeinkkel megfelelni, így beszállítói vagyunk a nagy magyar olaj, energetikai és vegyipari szereplőnek is.

 

Crane Co.

A Crane vállalatcsoport rendkívül sokszínű nemzetközi gyártója a magas szintű ipari megoldásokat követelő területeknek. Elkötelezettek vagyunk a termékeink és folyamataink fejlesztése terén, mely alapjait a Crane Business System vállalati filozófia biztosítja. A vállalatot 1855-ben alapította R.T. Crane és termékeit ma már világszerte felhasználják a petrolkémia és vegyipar területén, a légi iparban, az olajiparban, kiszolgálva a szénhidrogén felhasználásával foglalkozó és az energiatermelő szektor különböző szereplőit, illetve megoldásokat tud nyújtania az automata fizetőrendszerek, szállítóeszközök területén is. Crane vállalatnak világszerte több mint 11.000 munkavállalója van Délés Észak-Amerikában, Európában, Ázsiában és Ausztrália területén. A Crane Co. a New York-i tőzsdén 1936 óta folyamatosan jegyzett vállalat.

 

Akiket csapatunkba várunk

 

 • Gépészmérnök alapképzésben résztvevő hallgatókat
 •  Mérnök informatikus alapképzésben résztvevő hallgatókat
 •  Műszaki manager alapképzésben résztvevő hallgatókat
 •  Pénzügy-számvitel alapképzésben résztvevő hallgatókat · Mechatronika mesterképzésben résztvevő hallgatókat

 

 

Amit munkatársainknak kínálunk

 

 • Nemzetközi környezet
 • Egyedi gyártási technológia megismerése
 •  Szakmai fejlődési lehetőség
  • Az iskolában tanultak alkalmazásának lehetősége és kiegészítése
  • Önálló projektek
  • Sokszínű munkakörök, melyek betekintést engednek a vállalat működésébe
  • Családias hangulat, segítőkész kollegák
  • Rugalmas munkaidő
  •  Kiemelkedő juttatások
  •  Közösségépítő vállalati programok

   

   

  Elérhetőségek

  Cím: 8000 Székesfehérvár, Cseh utca 1.

   Kapcsolattartó: Keresztény Szilvia

   E-mail: hr-hungary@cranecpe.com

   Telefon: 22/513100

   www.craneco.com

   www.cranecpe.com

   

  Miért jó a XOMOX-nál gyakornoknak lenni?

  Fülöp Alex HR gyakornok (BGE):

   „Gyakornokként fontos volt számomra egy olyan hely kiválasztása, ahol lehetőségem nyílik az iskolapadban tanult elmélet gyakorlatban történő alkalmazására, a szakmai fejlődésre, egy vállalat működésének megismerésére, illetve ahol szakmai idegen nyelvvel is találkozom. A XOMOX-nál, mivel egy közép méretű multinacionális cégről lévén szó, a feladatok sokszínűsége garantálja a szakmai fejlődést. Az egyes feladatkörök elsajátításában a munkatársak nagy segítséget nyújtanak ezzel is kialakítva egy barátságos légkört az irodában. Napi szinten új kihívásokkal találkozik az ember, ezáltal mindig motivált marad, és ezt versenyképes fizetéssel „köszöni” meg a cég. Mivel még egyetemi hallgató vagyok, elsődleges szempont volt az is, hogy rugalmas munkaidőben dolgozhassak, és ehhez itt minden támogatást megkapok.”

   

  Véninger Ferenc mérnök gyakornok (SZE):

  „Másfél éve dolgozom a XOMOX-nál, és bátran állíthatom, hogy megtaláltam számításaimat. A csapat a kezdetektől fogva nagyon segítőkész, bármi problémám van, bátran felkereshetem vele tapasztaltabb társaimat. Az irodai légkör a kemény munka ellenére nagyon jó és barátságos. Az iskolában tanultakat fel lehet használni, kiegészíteni és szélesebb körű tudásra szert tenni, ezáltal folyamatosan fejlődve tapasztalatokat szerezni. A vezetők, társak odafigyelnek a folyamatos fejlődésre és az elejétől kezdve egyre összetettebb feladatokkal látnak el. Gyakorlati időm elején javarészt rajzoltam, mostanában már komplett önálló projekteket kapok (szerszámtervezés, javítás). Ezen kívül gyártási- és anyagismeretben szereztem fontos tapasztalatokat. Összességében úgy gondolom, hogy a XOMOX nagyon jó választás!”Copyright © 2017 Crane Co. All Rights Reserved.